Še do brezplačne dostave
Prva stran - Dom in vrt - Audio-video in foto
TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart

TrueLife videovaruška R7 Dual Smart « Nazaj

TrueLife
8594175357714
Blagovna znamka: TrueLife
Bar koda: 8594175357714
Garancija: 2 leti
TrueLife NannyCam R7 Dual Smart – Otroška elektronska varuška, ki ji lahko zaupate
Vsi starši si želijo gotovosti, da je njihov otrok ves čas na varnem. Pri tem lahko pomaga pametna elektronska varuška TrueLife NannyCam R7 Dual Smart, ki bo otroško sobo spremenila v prostor pod popolnim nadzorom. Elektronsko varuško lahko s pomočjo dualne tehnologije povežete tako s starševsko enoto kot s telefonom ali drugo pametno napravo, na kateri lahko otroka spremljate prek aplikacije TrueLife Smart, ki je v večjezični. Čeprav vas trenutno ni pri otroku, 360° vrtljiva elektronska varuška s širokokotnim objektivom vidi v vsak kotiček in popolnoma čisto sliko v 2K prenese na 5” LCD starševske enote ali telefona. Zahvaljujoč neomejenemu dosegu lahko otročička spremljate od koderkoli in delite račun z drugimi člani družine. Elektronska varuška prav tako samodejno spremlja gibanje in se za njim obrača, zato jo lahko uporabite tudi za večje otroke ali hišne ljubljenčke.

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart – Otroška elektronska varuška, ki ji lahko zaupate


Varuška, ki ji nič ne uide
Pametni 360° vrtljivi elektronski varuški TrueLife NannyCam R7 Dual Smart s širokokotnim objektivom ne uide noben gib. Vidi v vsak kotiček in s funkcijo TrueLife SmartTrack® zna samodejno spremljati gibanje ter se za njim obračati. Tako svojo uporabnost širi na gospodinjstva z večjimi otroki in hišnimi ljubljenčki. Kristalno čisto sliko v 2K 1296p prenaša na 5” zaslon LCD starševske enote ali na telefon. Vsak gib tudi fotografira in fotografijo pošlje v telefon. Funkcija TrueLife SmartCare® skrbi za to, da varuška opozori na gibanje ali zvok in zaznava temperaturo, vlažnost zraka ter celo jok. Ko se stemni, se samodejno vklopi nočno gledanje.

Varuška, ki ji nič ne uide
Varna uporaba doma in na telefonu
S pomočjo dualne tehnologije je mogoče varuško seznaniti s starševsko enoto in pametnim telefonom. Elektronsko varuško je torej mogoče doma uporabljati s starševsko enoto. Če pa vam je udobneje otroka spremljati od drugod, lahko prek aplikacije TrueLife Smart, ki je v večjezični, pridobite neomejen doseg in v njej vse spremljate od koderkoli. Praktično je deljenje računa z več člani gospodinjstva, s katerim ima pregled nad otrokom tudi partner ali morda stari starši. Število uporabnikov ni omejeno. Vendar se vam ni treba bati nepovabljenih opazovalcev. Aplikacija uporablja petnivojsko tehnologijo šifriranja, ki zagotavlja varnost pametnih naprav brez nevarnosti za uhajanje informacij.

Varna uporaba doma in na telefonu
Stilski varuh mirnega spanca
Vrtljiva elektronska varuška se s svojim dizajnom odlično poda otroški sobi – otroka nikakor ne moti, ampak ga nasprotno zna pomiriti. Predvaja uspavanke, posnema lahko bitje srca, z možnostjo dvosmerne komunikacije pa lahko otročička pomirite tudi s svojim glasom. K brezskrbnemu spancu prispeva tudi funkcija nočne lučke s celotnim spektrom barvne osvetlitve in več učinki. Fleksibilna univerzalna pritrditev nudi širok nabor možnosti za postavitev elektronske varuške. Pakiranje vključuje komplet za pritrditev na steno, dokupiti pa je mogoče tudi posebno držalo TrueLife NannyCam Holder, s pomočjo katerega lahko elektronsko varuško pričvrstite na primer na okvir posteljice. Po potrebi lahko s starševsko enoto povežete še drugo kamero, z aplikacijo pa celo do 16 kamer.

Stilski varuh mirnega spanca
Aplikacija TrueLife Smart, s katero vam nič ne bo ušlo
Elektronsko varuško TrueLife NannyCam R7 Dual Smart preprosto seznanite s svojim telefonom ali drugo pametno napravo s pomočjo aplikacije TrueLife Smart, ki je na voljo v več jezikih. Račun je mogoče deliti tudi z drugimi, na primer s partnerjem ali starimi starši, število udeležencev ni omejeno. Aplikacija TrueLife Smart obenem uporablja petnivojsko varnostno tehnologijo s šifriranjem podatkov na vojaški ravni AES, s pomočjo katere se vam ni treba bati kakršnihkoli zunanjih motenj. Vaš malček bo ostal na varnem. Zakaj taka zaščita? Vendarle varujemo vaš največji zaklad.

Več o aplikaciji

Povezava z enoto in telefonom
Dualna tehnologija omogoča seznanitev elektronske varuške ne le s starševsko enoto, ampak tudi s pametnim telefonom ali drugo napravo.

Povezava z enoto in telefonom
300 m dosega starševske enote
Starševska enota doseže do razdalje 300 m.

300 m dosega starševske enote
Neomejen doseg z aplikacijo
Uporaba aplikacije varuški nudi neomejen doseg.

Neomejen doseg z aplikacijo
Aplikacija TrueLife Smart
S pomočjo QR-kode elektronsko varuško enostavno seznanite s svojim mobilnim telefonom in v aplikaciji TrueLife Smart, ki je v večjezični, nastavite vse potrebno. Račun lahko delite tudi z drugimi člani gospodinjstva.

Aplikacija TrueLife Smart
5” zaslon LCD
Prednost starševske enote je velik in odlično berljiv zaslon.

5” zaslon LCD
Čista slika v 2K
Kamera varuške bo ujela vsak trenutek v najvišji kakovosti, video snema vse do 2K 1296p.

Čista slika v 2K
Samodejno nočno gledanje
Elektronska varuška ima na voljo nočno gledanje, v katerega se samodejno preklopi, ko se stemni.

Samodejno nočno gledanje
Nočna lučka
Varuška se zna spremeniti v nočno lučko, da pomiri otroke. Hkrati razpolaga s širokim barvnim spektrom in različnimi svetlobnimi učinki.

Nočna lučka
Vertikalno in horizontalno obračanje
Širokokotnemu objektivu s kotom opazovanja 110° ne bo ušlo nič. Zahvaljujoč obračanju kamere za 345° horizontalno in 60° vertikalno boste imeli popoln pregled nad dogajanjem v celem prostoru.

Vertikalno in horizontalno obračanje
Zaznavanje gibanja TrueLife SmartTrack®
Takoj ko elektronska varuška ujame gibanje, se za njim obrne. Ta funkcija je izvrstna predvsem pri starejših otrocih.

Zaznavanje gibanja TrueLife SmartTrack®
Monitoring TrueLife SmartCare®
Ta tehnologija lahko zazna gibanje, zvok ali jok. Varuška prav tako nadzira temperaturo in vlažnost zraka v prostoru. Če pride do sprememb, nanje opozori starševsko enoto.

Monitoring TrueLife SmartCare®
Funkcija VOX
Funkcija VOX deluje kot način spanja in tako varčuje z baterijo. Zaslon starševske enote se prižge samo takrat, ko zahteva vašo pozornost.

Funkcija VOX
Dvosmerna komunikacija
Dvosmerni prenos zvoka pomeni, da varuška ne le zaznava vsak ropot v otroški sobi, ampak omogoča tudi pomirjanje otroka z lastnim glasom na daljavo.

Dvosmerna komunikacija
Uspavanke
Varuška vključuje tri uspavanke, uporabiti pa je mogoče tudi zvok, ki oponaša bitje srca.

Uspavanke
Obvestila v telefonu
Opozorila na spremembe lahko prek aplikacije prejemate tudi na telefon. Z obvestili opozarja na gibanje, zvok in jok.

Obvestila v telefonu
Zaščita pred vdorom
Aplikacija uporablja petnivojsko tehnologijo šifriranja. Nobeno uhajanje informacij ne grozi zaradi šifriranja podatkov na vojaški ravni AES, potrjevanja pristnosti in preverjanja s trojno kontrolo, dveh dinamičnih ključev ter šifriranja kanala https za zagotavljanje varnosti omrežnega prenosa.

Zaščita pred vdorom
Pritrditev kamorkoli
Varuški je priložen komplet za pritrditev na steno. Dokupite si lahko tudi praktično držalo TrueLife NannyCam Holder, ki ga samo preprosto pritrdite, na primer, na otroško posteljico.

Pritrditev kamorkoli
Do 16 kamer za večji pregled
Starševsko enoto je mogoče seznaniti z dodatno kamero, aplikacija TrueLife Smart pa lahko ima naenkrat povezanih kar 16 kamer.

Do 16 kamer za večji pregled
Lastnosti TrueLife NannyCam R7 Dual Smart
Kot opazovanja 110°
Obračanje kamere horizontalno 345° (omogoča prikaz kota 360°)
Obračanje kamere vertikalno 60° (omogoča prikaz kota 165°)
Samodejno nočno gledanje Da (vidljivost do 10 m)
Format videa MP4, kompresija H.264
Wi-Fi 2.4 GHz (ne podpira pasu 5 GHz)
Ločljivost videa 2K (2304px × 1296px)
HD (1280px × 720px)
Vzdržljivost baterije starševske enote 5 h 30 minut
Maks. velikost kartice microSD 128 GB
Vhod za napajanje Micro USB (priloženi potrebni adapterji in kabli)
Poraba energije 5 V, 1 A
Dimenzije (otroška enota) 77×90×140 mm
Dimenzije (starševska enota) 81×16×160 mm
Masa (otroška enota) 285 g
Masa (starševska enota) 191 g
Izbirna oprema Držalo - TrueLife NannyCam Holder
Druga otroška enota
Druge funkcije Seznanitev z enoto in telefonom prek dualne tehnologije, neomejen doseg zahvaljujoč spletnemu prikazu Wi-Fi, aplikacija TrueLife Smart je v večjezični, uspavanke in zvok bitja srca, samodejno nočno gledanje, nočna lučka z barvno osvetlitvijo, dvosmerna komunikacija, tehnologija TrueLife SmartCare® (z zaznavanjem gibanja, zvoka in joka), zaznavanje temperature in vlažnosti zraka, opozarjanje starševske enote in obvestila na telefon, opozorila na hranjenje, tehnologija TrueLife SmartTrack® za spremljanje in obračanje za gibanjem, način VOX (način spanja)
Funkcije aplikacije Neomejen doseg s pomočjo internetne povezave, uspavanke in zvok bitja srca, samodejno nočno gledanje, dvosmerna komunikacija, zaznavanje gibanja, zvoka in temperature (prikazan z obvestili), spremljanje in obračanje za gibanjem, ustvarjanje fotografij in videov (shranjujejo se v galerijo ustvarjenih posnetkov), neprekinjeno snemanje videa 24/7 na kartico microSD, nastavitev kakovosti prenosa videa (SD/HD), približanje slike, nastavitev glasnosti, deljenje računa z več člani gospodinjstva, zaščita pred vdorom s petnivojsko varnostno tehnologijo, možnost dokupa shrambe v oblaku
Vsebina pakiranja
Kamera NannyCam R7 Dual Smart
Starševska enota
2× kabel Micro USB
2× napajalni adapter
Oprema za pritrditev na steno
Navodila in varnostni napotki
Igla za ponastavitev
Leanpay logo - Informativni izračun pri nakupu na obroke
24 x11.39 €
12 x21.8 €
6 x42.65 €
3 x84.36 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.
OutOfStock
232,92 €
232,92 €
-0%
Ni na zalogi
Dobavljivost: 3 dnevi
© pospartner. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Na spletni strani pospartner poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu pospartner
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.