Še do brezplačne dostave
Prva stran - Dom in vrt - Polnilne postaje, agregati, paneli in dodatki
EcoFlow RIVER 2 256Wh LFP prenosna napajalna postaja EcoFlow RIVER 2 256Wh LFP prenosna napajalna postaja EcoFlow RIVER 2 256Wh LFP prenosna napajalna postaja EcoFlow RIVER 2 256Wh LFP prenosna napajalna postaja EcoFlow RIVER 2 256Wh LFP prenosna napajalna postaja EcoFlow RIVER 2 256Wh LFP prenosna napajalna postaja

EcoFlow RIVER 2 256Wh LFP prenosna napajalna postaja « Nazaj

ECOFLOW
4895251601870
Blagovna znamka: ECOFLOW
Bar koda: 4895251601870
 • Napolnite 0-100 % v samo 60 minutah: Z izjemno hitrim 60-minutnim polnjenjem boste vedno pripravljeni na naslednji pobeg. Napolnite 0-100 % z uporabo AC vtičnice v samo 1 uri. Je 5-krat hitrejši od industrijske norme in 38 % hitrejši od prejšnje generacije RIVER.
 • Varen in zanesljiv za 10 let uporabe: Z več kot 3000+ 100% cikli baterije lahko RIVER 2 uporabljate skoraj vsak dan naslednjih deset let. Kemija baterije LFP ne nudi le dolge življenjske dobe. Je bolj zanesljiv, učinkovit in varen tudi pri visokih temperaturah. RIVER 2 ima eno najdaljših garancij v panogi.
 • Polnite brez omejitev: S štirimi vsestranskimi možnostmi polnjenja smo poskrbeli, da lahko RIVER 2 polnite kjer koli že ste. Polnite z vtičnico za izmenični tok za izjemno hitro 1-urno polnjenje, polnite na poti v avtomobilu in pojdite izven omrežja ali polnite pod soncem s solarnim panelom. RIVER 2 ima popolnoma novo možnost polnjenja, USB-C. Priključite in priročno polnite kjer koli.
 • Poganjajte do 99 % vaše zabavne elektronike: Z izhodno močjo 300 W lahko RIVER 2 pokrije večino vaših bistvenih stvari. Toda zakaj ne bi z načinom X-Boost dvignili moč na novo raven? Vklopite ga za napajanje naprav z močjo do 600 W, vključno z namiznim računalnikom ali mešalnikom.
 • Zgrabi in pojdi: Z majhno težo le 3,5 kg in obliko, ki jo je enostavno prenašati, RIVER 2 omogoča enostavno jadranje na poti.
 • Bistveno domače varnostno napajanje s 30 ms preklopnim načinom: Pripravite svoje naprave na nepričakovane izpade. S hitro preklopno hitrostjo 30 ms RIVER 2 poskrbi, da vaše električne naprave, ki jih morate imeti, delujejo nemoteno.
 • Moč na dosegu roke: Uporabite aplikacijo EcoFlow za upravljanje in spremljanje RIVER 2 iz priročnega telefona. Povežite se z Wi-Fi ali Bluetooth za uporabo v bližini ali na daljavo.


Najhitrejše hitrosti polnenja doslej.

RIVER 2 presega industrijski standard hitrosti polnjenja, saj se popolnoma napolni v samo 60 minutah. To je 5x hitreje od drugih prenosnih baterij na trgu in 38 % hitreje od prejšnjih generacij. Popolnoma napolnite RIVER 2, medtem ko pakirate kovčke, tako da boste vedno pripravljeni na potovanje v zadnjem trenutku.


Varno, do 10 let uporabe.

Z nadgrajeno dolgotrajno kemijo baterije LFP v svojem jedru napolnite in izpraznite serijo RIVER 2 več kot 3000-krat. To je skoraj 10 let vsakodnevne uporabe in 6x dlje od povprečja v industriji. S celicami LFP je serija RIVER 2 varna, vzdržljiva in zelo učinkovita tudi pri visokih temperaturah.


Pametni sistem za zaščito baterije in 5-letna garancija

Naš najsodobnejši sistem za upravljanje baterije (BMS) nenehno spremlja napetost, tok in temperaturo serije RIVER 2 z več vidiki zaščite, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo do maksimuma.
Z eno najdaljših garancij v panogi se potrudimo, da vam zagotovimo mir.


Polnite kjerkoli.

S 4 različnimi načini polnjenja serije RIVER 2 je možnost polnjenja ne glede na vse. Od hitre AC do polnjenja v avtomobilu, ko ste na poti.

AC polnenje

Avtomobilsko polnenje

Solarno polnenje

USB-C polnenje


Polnite medtem ko kampirate.

Zakaj ne bi izkoristili obnovljive energije, medtem ko kampirate ali se odpravljate na izlet? Priključite nekaj prenosnih sončnih celic, da se brez omrežja popolnoma napolnite v 3 urah.


Lahek, majhen in močan.

RIVER 2 ima AC izhodno moč do 300 W. Potrebujete napolniti sesalec ali aparat za sendviče? Povečajte zmožnost do 600 W z načinom X-Boost za delovanje do 99 % visokonapetostnih gospodinjskih aparatov. S kompaktno prenosno zasnovo in potovalno prijaznim prenosom električne energije izven omrežja, polnenje še nikoli ni bilo tako enostaveno. Z majhno težo je RIVER 2 pripravljen na vse vaše izlete na prostem.


Izjemno hiter preklop ob izgubi napajanja.
<30ms EPS samodejni preklop

S hitrostjo preklopa manj kot 30 ms ne boste niti vedeli, da je prišlo do izpada napajanja. Uporabite serijo RIVER 2 kot zasilno napajanje za nočne izpade, da zagotovite delovanje osnovnih elementov.

 


Nadzor na dosegu roke.

EcoFlow aplikacija
Uporabite aplikacijo EcoFlow za nadzor in spremljanje serije RIVER 2, tudi od daleč. Oglejte si ravni napolnjenosti, prilagodite nastavitve in prilagodite hitrosti polnjenja, vse iz priročnega telefona.


Specifikacije:

 • Teža: približno 3.5 kg
 • Kapaciteta: 256Wh
 • AC vhod: 220-240V~ 50Hz/60Hz, 360W Max
 • Tip baterije: LFP
 • Temperatura varnostnega izklopa: -10°C to 45°C
 • Optimalna delovna temperatura: 20°C to 30°C
 • Dimenzije: 245 x 214 x 142 mm
 • AC izhod: pravi sinus, 300W (kratkotrajno 600W), 230V 50Hz/60Hz
 • USB-C izhod/vhod: 5/9/12/15/20V, 3A, 60W Max
 • DC izhod: 12.6V, 8A, 100W Max
 • Življenski cikel: 80%+ zmogljivost po 3000 ciklih
 • Polnilna temperatura: 0°C to 45°C
 • Temperatura shranjevanja: -10°C to 45°C (20°C do 30°C je najboljše)
 • Nadzor aplikacije: Wi-Fi, Bluetooth
 • Avto vhod: 12V/24V, 8A, 100W Max
 • Solarni vhod: 11-30V, 8A, 110W Max 

Vsebina

1. RIVER 2 2. AC polnilni kabel 3. Avto polnilni kabel 4. Hitri vodnik

SPLETNA STRAN PROIZVAJALCA

Leanpay logo - Informativni izračun pri nakupu na obroke
24 x10.85 €
12 x20.77 €
6 x40.64 €
3 x80.37 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.
InStock
228,99 €
222,12 €
-3%
Na zalogi ( 3 )

Podrobnejši opis

Opis izdelka

 • Napolnite 0-100 % v samo 60 minutah: Z izjemno hitrim 60-minutnim polnjenjem boste vedno pripravljeni na naslednji pobeg. Napolnite 0-100 % z uporabo AC vtičnice v samo 1 uri. Je 5-krat hitrejši od industrijske norme in 38 % hitrejši od prejšnje generacije RIVER.
 • Varen in zanesljiv za 10 let uporabe: Z več kot 3000+ 100% cikli baterije lahko RIVER 2 uporabljate skoraj vsak dan naslednjih deset let. Kemija baterije LFP ne nudi le dolge življenjske dobe. Je bolj zanesljiv, učinkovit in varen tudi pri visokih temperaturah. RIVER 2 ima eno najdaljših garancij v panogi.
 • Polnite brez omejitev: S štirimi vsestranskimi možnostmi polnjenja smo poskrbeli, da lahko RIVER 2 polnite kjer koli že ste. Polnite z vtičnico za izmenični tok za izjemno hitro 1-urno polnjenje, polnite na poti v avtomobilu in pojdite izven omrežja ali polnite pod soncem s solarnim panelom. RIVER 2 ima popolnoma novo možnost polnjenja, USB-C. Priključite in priročno polnite kjer koli.
 • Poganjajte do 99 % vaše zabavne elektronike: Z izhodno močjo 300 W lahko RIVER 2 pokrije večino vaših bistvenih stvari. Toda zakaj ne bi z načinom X-Boost dvignili moč na novo raven? Vklopite ga za napajanje naprav z močjo do 600 W, vključno z namiznim računalnikom ali mešalnikom.
 • Zgrabi in pojdi: Z majhno težo le 3,5 kg in obliko, ki jo je enostavno prenašati, RIVER 2 omogoča enostavno jadranje na poti.
 • Bistveno domače varnostno napajanje s 30 ms preklopnim načinom: Pripravite svoje naprave na nepričakovane izpade. S hitro preklopno hitrostjo 30 ms RIVER 2 poskrbi, da vaše električne naprave, ki jih morate imeti, delujejo nemoteno.
 • Moč na dosegu roke: Uporabite aplikacijo EcoFlow za upravljanje in spremljanje RIVER 2 iz priročnega telefona. Povežite se z Wi-Fi ali Bluetooth za uporabo v bližini ali na daljavo.


Najhitrejše hitrosti polnenja doslej.

RIVER 2 presega industrijski standard hitrosti polnjenja, saj se popolnoma napolni v samo 60 minutah. To je 5x hitreje od drugih prenosnih baterij na trgu in 38 % hitreje od prejšnjih generacij. Popolnoma napolnite RIVER 2, medtem ko pakirate kovčke, tako da boste vedno pripravljeni na potovanje v zadnjem trenutku.


 

Varno, do 10 let uporabe.

Z nadgrajeno dolgotrajno kemijo baterije LFP v svojem jedru napolnite in izpraznite serijo RIVER 2 več kot 3000-krat. To je skoraj 10 let vsakodnevne uporabe in 6x dlje od povprečja v industriji. S celicami LFP je serija RIVER 2 varna, vzdržljiva in zelo učinkovita tudi pri visokih temperaturah.


 

Pametni sistem za zaščito baterije in 5-letna garancija

Naš najsodobnejši sistem za upravljanje baterije (BMS) nenehno spremlja napetost, tok in temperaturo serije RIVER 2 z več vidiki zaščite, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo do maksimuma.
Z eno najdaljših garancij v panogi se potrudimo, da vam zagotovimo mir.


Polnite kjerkoli.

S 4 različnimi načini polnjenja serije RIVER 2 je možnost polnjenja ne glede na vse. Od hitre AC do polnjenja v avtomobilu, ko ste na poti.

AC polnenje

Avtomobilsko polnenje

Solarno polnenje

USB-C polnenje


Polnite medtem ko kampirate.

Zakaj ne bi izkoristili obnovljive energije, medtem ko kampirate ali se odpravljate na izlet? Priključite nekaj prenosnih sončnih celic, da se brez omrežja popolnoma napolnite v 3 urah.


Lahek, majhen in močan.

RIVER 2 ima AC izhodno moč do 300 W. Potrebujete napolniti sesalec ali aparat za sendviče? Povečajte zmožnost do 600 W z načinom X-Boost za delovanje do 99 % visokonapetostnih gospodinjskih aparatov. S kompaktno prenosno zasnovo in potovalno prijaznim prenosom električne energije izven omrežja, polnenje še nikoli ni bilo tako enostaveno. Z majhno težo je RIVER 2 pripravljen na vse vaše izlete na prostem.


Izjemno hiter preklop ob izgubi napajanja.
<30ms EPS samodejni preklop

S hitrostjo preklopa manj kot 30 ms ne boste niti vedeli, da je prišlo do izpada napajanja. Uporabite serijo RIVER 2 kot zasilno napajanje za nočne izpade, da zagotovite delovanje osnovnih elementov.

 

 


Nadzor na dosegu roke.

EcoFlow aplikacija
Uporabite aplikacijo EcoFlow za nadzor in spremljanje serije RIVER 2, tudi od daleč. Oglejte si ravni napolnjenosti, prilagodite nastavitve in prilagodite hitrosti polnjenja, vse iz priročnega telefona.


Specifikacije:

 • Teža: približno 3.5 kg
 • Kapaciteta: 256Wh
 • AC vhod: 220-240V~ 50Hz/60Hz, 360W Max
 • Tip baterije: LFP
 • Temperatura varnostnega izklopa: -10°C to 45°C
 • Optimalna delovna temperatura: 20°C to 30°C
 • Dimenzije: 245 x 214 x 142 mm
 • AC izhod: pravi sinus, 300W (kratkotrajno 600W), 230V 50Hz/60Hz
 • USB-C izhod/vhod: 5/9/12/15/20V, 3A, 60W Max
 • DC izhod: 12.6V, 8A, 100W Max
 • Življenski cikel: 80%+ zmogljivost po 3000 ciklih
 • Polnilna temperatura: 0°C to 45°C
 • Temperatura shranjevanja: -10°C to 45°C (20°C do 30°C je najboljše)
 • Nadzor aplikacije: Wi-Fi, Bluetooth
 • Avto vhod: 12V/24V, 8A, 100W Max
 • Solarni vhod: 11-30V, 8A, 110W Max 

Vsebina

1. RIVER 2 2. AC polnilni kabel 3. Avto polnilni kabel 4. Hitri vodnik

SPLETNA STRAN PROIZVAJALCA

© pospartner. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Na spletni strani pospartner poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu pospartner
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.