Manjka vam samo še do brezplačne poštnine
Home page - Dom in vrt - Audio-video in foto
TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart TrueLife videovaruška R7 Dual Smart

TrueLife videovaruška R7 Dual Smart « Back

TrueLife
8594175357714
Brand: TrueLife
BAR Code: 8594175357714
Warranty: 2 years
TrueLife NannyCam R7 Dual Smart – Otroška elektronska varuška, ki ji lahko zaupate
Vsi starši si želijo gotovosti, da je njihov otrok ves čas na varnem. Pri tem lahko pomaga pametna elektronska varuška TrueLife NannyCam R7 Dual Smart, ki bo otroško sobo spremenila v prostor pod popolnim nadzorom. Elektronsko varuško lahko s pomočjo dualne tehnologije povežete tako s starševsko enoto kot s telefonom ali drugo pametno napravo, na kateri lahko otroka spremljate prek aplikacije TrueLife Smart, ki je v večjezični. Čeprav vas trenutno ni pri otroku, 360° vrtljiva elektronska varuška s širokokotnim objektivom vidi v vsak kotiček in popolnoma čisto sliko v 2K prenese na 5” LCD starševske enote ali telefona. Zahvaljujoč neomejenemu dosegu lahko otročička spremljate od koderkoli in delite račun z drugimi člani družine. Elektronska varuška prav tako samodejno spremlja gibanje in se za njim obrača, zato jo lahko uporabite tudi za večje otroke ali hišne ljubljenčke.

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart – Otroška elektronska varuška, ki ji lahko zaupate


Varuška, ki ji nič ne uide
Pametni 360° vrtljivi elektronski varuški TrueLife NannyCam R7 Dual Smart s širokokotnim objektivom ne uide noben gib. Vidi v vsak kotiček in s funkcijo TrueLife SmartTrack® zna samodejno spremljati gibanje ter se za njim obračati. Tako svojo uporabnost širi na gospodinjstva z večjimi otroki in hišnimi ljubljenčki. Kristalno čisto sliko v 2K 1296p prenaša na 5” zaslon LCD starševske enote ali na telefon. Vsak gib tudi fotografira in fotografijo pošlje v telefon. Funkcija TrueLife SmartCare® skrbi za to, da varuška opozori na gibanje ali zvok in zaznava temperaturo, vlažnost zraka ter celo jok. Ko se stemni, se samodejno vklopi nočno gledanje.

Varuška, ki ji nič ne uide
Varna uporaba doma in na telefonu
S pomočjo dualne tehnologije je mogoče varuško seznaniti s starševsko enoto in pametnim telefonom. Elektronsko varuško je torej mogoče doma uporabljati s starševsko enoto. Če pa vam je udobneje otroka spremljati od drugod, lahko prek aplikacije TrueLife Smart, ki je v večjezični, pridobite neomejen doseg in v njej vse spremljate od koderkoli. Praktično je deljenje računa z več člani gospodinjstva, s katerim ima pregled nad otrokom tudi partner ali morda stari starši. Število uporabnikov ni omejeno. Vendar se vam ni treba bati nepovabljenih opazovalcev. Aplikacija uporablja petnivojsko tehnologijo šifriranja, ki zagotavlja varnost pametnih naprav brez nevarnosti za uhajanje informacij.

Varna uporaba doma in na telefonu
Stilski varuh mirnega spanca
Vrtljiva elektronska varuška se s svojim dizajnom odlično poda otroški sobi – otroka nikakor ne moti, ampak ga nasprotno zna pomiriti. Predvaja uspavanke, posnema lahko bitje srca, z možnostjo dvosmerne komunikacije pa lahko otročička pomirite tudi s svojim glasom. K brezskrbnemu spancu prispeva tudi funkcija nočne lučke s celotnim spektrom barvne osvetlitve in več učinki. Fleksibilna univerzalna pritrditev nudi širok nabor možnosti za postavitev elektronske varuške. Pakiranje vključuje komplet za pritrditev na steno, dokupiti pa je mogoče tudi posebno držalo TrueLife NannyCam Holder, s pomočjo katerega lahko elektronsko varuško pričvrstite na primer na okvir posteljice. Po potrebi lahko s starševsko enoto povežete še drugo kamero, z aplikacijo pa celo do 16 kamer.

Stilski varuh mirnega spanca
Aplikacija TrueLife Smart, s katero vam nič ne bo ušlo
Elektronsko varuško TrueLife NannyCam R7 Dual Smart preprosto seznanite s svojim telefonom ali drugo pametno napravo s pomočjo aplikacije TrueLife Smart, ki je na voljo v več jezikih. Račun je mogoče deliti tudi z drugimi, na primer s partnerjem ali starimi starši, število udeležencev ni omejeno. Aplikacija TrueLife Smart obenem uporablja petnivojsko varnostno tehnologijo s šifriranjem podatkov na vojaški ravni AES, s pomočjo katere se vam ni treba bati kakršnihkoli zunanjih motenj. Vaš malček bo ostal na varnem. Zakaj taka zaščita? Vendarle varujemo vaš največji zaklad.

Več o aplikaciji

Povezava z enoto in telefonom
Dualna tehnologija omogoča seznanitev elektronske varuške ne le s starševsko enoto, ampak tudi s pametnim telefonom ali drugo napravo.

Povezava z enoto in telefonom
300 m dosega starševske enote
Starševska enota doseže do razdalje 300 m.

300 m dosega starševske enote
Neomejen doseg z aplikacijo
Uporaba aplikacije varuški nudi neomejen doseg.

Neomejen doseg z aplikacijo
Aplikacija TrueLife Smart
S pomočjo QR-kode elektronsko varuško enostavno seznanite s svojim mobilnim telefonom in v aplikaciji TrueLife Smart, ki je v večjezični, nastavite vse potrebno. Račun lahko delite tudi z drugimi člani gospodinjstva.

Aplikacija TrueLife Smart
5” zaslon LCD
Prednost starševske enote je velik in odlično berljiv zaslon.

5” zaslon LCD
Čista slika v 2K
Kamera varuške bo ujela vsak trenutek v najvišji kakovosti, video snema vse do 2K 1296p.

Čista slika v 2K
Samodejno nočno gledanje
Elektronska varuška ima na voljo nočno gledanje, v katerega se samodejno preklopi, ko se stemni.

Samodejno nočno gledanje
Nočna lučka
Varuška se zna spremeniti v nočno lučko, da pomiri otroke. Hkrati razpolaga s širokim barvnim spektrom in različnimi svetlobnimi učinki.

Nočna lučka
Vertikalno in horizontalno obračanje
Širokokotnemu objektivu s kotom opazovanja 110° ne bo ušlo nič. Zahvaljujoč obračanju kamere za 345° horizontalno in 60° vertikalno boste imeli popoln pregled nad dogajanjem v celem prostoru.

Vertikalno in horizontalno obračanje
Zaznavanje gibanja TrueLife SmartTrack®
Takoj ko elektronska varuška ujame gibanje, se za njim obrne. Ta funkcija je izvrstna predvsem pri starejših otrocih.

Zaznavanje gibanja TrueLife SmartTrack®
Monitoring TrueLife SmartCare®
Ta tehnologija lahko zazna gibanje, zvok ali jok. Varuška prav tako nadzira temperaturo in vlažnost zraka v prostoru. Če pride do sprememb, nanje opozori starševsko enoto.

Monitoring TrueLife SmartCare®
Funkcija VOX
Funkcija VOX deluje kot način spanja in tako varčuje z baterijo. Zaslon starševske enote se prižge samo takrat, ko zahteva vašo pozornost.

Funkcija VOX
Dvosmerna komunikacija
Dvosmerni prenos zvoka pomeni, da varuška ne le zaznava vsak ropot v otroški sobi, ampak omogoča tudi pomirjanje otroka z lastnim glasom na daljavo.

Dvosmerna komunikacija
Uspavanke
Varuška vključuje tri uspavanke, uporabiti pa je mogoče tudi zvok, ki oponaša bitje srca.

Uspavanke
Obvestila v telefonu
Opozorila na spremembe lahko prek aplikacije prejemate tudi na telefon. Z obvestili opozarja na gibanje, zvok in jok.

Obvestila v telefonu
Zaščita pred vdorom
Aplikacija uporablja petnivojsko tehnologijo šifriranja. Nobeno uhajanje informacij ne grozi zaradi šifriranja podatkov na vojaški ravni AES, potrjevanja pristnosti in preverjanja s trojno kontrolo, dveh dinamičnih ključev ter šifriranja kanala https za zagotavljanje varnosti omrežnega prenosa.

Zaščita pred vdorom
Pritrditev kamorkoli
Varuški je priložen komplet za pritrditev na steno. Dokupite si lahko tudi praktično držalo TrueLife NannyCam Holder, ki ga samo preprosto pritrdite, na primer, na otroško posteljico.

Pritrditev kamorkoli
Do 16 kamer za večji pregled
Starševsko enoto je mogoče seznaniti z dodatno kamero, aplikacija TrueLife Smart pa lahko ima naenkrat povezanih kar 16 kamer.

Do 16 kamer za večji pregled
Lastnosti TrueLife NannyCam R7 Dual Smart
Kot opazovanja 110°
Obračanje kamere horizontalno 345° (omogoča prikaz kota 360°)
Obračanje kamere vertikalno 60° (omogoča prikaz kota 165°)
Samodejno nočno gledanje Da (vidljivost do 10 m)
Format videa MP4, kompresija H.264
Wi-Fi 2.4 GHz (ne podpira pasu 5 GHz)
Ločljivost videa 2K (2304px × 1296px)
HD (1280px × 720px)
Vzdržljivost baterije starševske enote 5 h 30 minut
Maks. velikost kartice microSD 128 GB
Vhod za napajanje Micro USB (priloženi potrebni adapterji in kabli)
Poraba energije 5 V, 1 A
Dimenzije (otroška enota) 77×90×140 mm
Dimenzije (starševska enota) 81×16×160 mm
Masa (otroška enota) 285 g
Masa (starševska enota) 191 g
Izbirna oprema Držalo - TrueLife NannyCam Holder
Druga otroška enota
Druge funkcije Seznanitev z enoto in telefonom prek dualne tehnologije, neomejen doseg zahvaljujoč spletnemu prikazu Wi-Fi, aplikacija TrueLife Smart je v večjezični, uspavanke in zvok bitja srca, samodejno nočno gledanje, nočna lučka z barvno osvetlitvijo, dvosmerna komunikacija, tehnologija TrueLife SmartCare® (z zaznavanjem gibanja, zvoka in joka), zaznavanje temperature in vlažnosti zraka, opozarjanje starševske enote in obvestila na telefon, opozorila na hranjenje, tehnologija TrueLife SmartTrack® za spremljanje in obračanje za gibanjem, način VOX (način spanja)
Funkcije aplikacije Neomejen doseg s pomočjo internetne povezave, uspavanke in zvok bitja srca, samodejno nočno gledanje, dvosmerna komunikacija, zaznavanje gibanja, zvoka in temperature (prikazan z obvestili), spremljanje in obračanje za gibanjem, ustvarjanje fotografij in videov (shranjujejo se v galerijo ustvarjenih posnetkov), neprekinjeno snemanje videa 24/7 na kartico microSD, nastavitev kakovosti prenosa videa (SD/HD), približanje slike, nastavitev glasnosti, deljenje računa z več člani gospodinjstva, zaščita pred vdorom s petnivojsko varnostno tehnologijo, možnost dokupa shrambe v oblaku
Vsebina pakiranja
Kamera NannyCam R7 Dual Smart
Starševska enota
2× kabel Micro USB
2× napajalni adapter
Oprema za pritrditev na steno
Navodila in varnostni napotki
Igla za ponastavitev
Leanpay logo - Informative calculation when buying in installments
24 x11.39 €
12 x21.8 €
6 x42.65 €
3 x84.36 €
Instant approval. No hidden costs. Possibility of card payment.
OutOfStock
€232.92
€232.92
-0%
Not in stock
Availability: 3 days
© pospartner. Online store by Shopamine. Cookie SettingsMy Data

In addition to mandatory cookies, we also use analytical and advertising cookies, as well as social network cookies on the pospartner website.

If you agree with this, please click on the I ACCEPT button. For a detailed description and in order to set the use of individual cookies, click on the COOKIE SETTINGS link.

×
Managing cookies on the pospartner website
Mandatory cookies

are cookies that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They allow you to log in to the user profile, select the language, agree to the terms and conditions and identify the session of the user. We are not obliged to obtain consent for their use.

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

1. General information about cookies 1.1. What are cookies?

Cookies are small text files that most modern websites store on the devices of their visitors, i.e. people who access certain websites on the Internet with their devices. The storing of cookies is under the complete control of the user, since users can easily configure their browser to restrict or disable the storage of cookies.

While visiting the website and its subpages and performing operations on the website, your computer, phone or tablet, automatically or after gaining your explicit consent, stores certain cookies through which various data can be recorded.

1.2. How do they work and why we use them?

Each visitor or shopper is assigned a cookie in order to identify him and ensure traceability at the beginning of each use of the online store. The servers provided to the company by the subcontractor automatically collect data on how visitors, shop owners or shoppers use the online store and store this data in the form of an activity log.

The servers store information about the use of the online store, statistics and IP numbers. Data on the use of the online store by shoppers can be used by the company for compiling anonymous statistics that help us improve the user experience as well as market products and / or services through an online store.

Indirectly and upon obtaining consent, the online store may also store external service cookies on the visitor's or shopper's device (e.g. Google Analytics) which are used to collect data on website visits. Regarding external services, the rules and general conditions on the processing of personal data, which are available at the links below, apply.

2. Permission to use cookies

If the settings of the browser with which you visit the website are such, that they accept all cookies, it means that you agree to their use. In case you do not want to use cookies on this website or you want to remove them, you may follow the procedure below. Removing or blocking cookies may result in suboptimal performance of this website.

3. Mandatory and optional cookies and your consent 3.1. We are not required to gain your consent for the use of mandatory cookies:

Mandatory cookies are cookies, that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They enable login into the user profile, language selection, agreeing to the terms and conditions and user session identification.

3.2. Cookies that are not necessary for the normal operation of the website, and for which we are obliged to obtain your consent (optional cookies):

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

4. How to manage cookies?

You can manage cookies by clicking on the "Cookie settings" link in the footer of the website.

You can also control and change cookie settings in your own web browser.

In case you want to delete cookies from your device, we advise you to follow the described procedures, by doing so, you will most likely limit the functionality of not only our website but also most other websites, as the majority of modern websites use cookies.