Še do brezplačne dostave
Prva stran - Šport in prosti čas - Električni skiroji
LAMAX elander električni skiro LAMAX elander električni skiro LAMAX elander električni skiro LAMAX elander električni skiro LAMAX elander električni skiro LAMAX elander električni skiro LAMAX elander električni skiro LAMAX elander električni skiro LAMAX elander električni skiro

LAMAX elander električni skiro « Nazaj

Lamax
8594175358803
Blagovna znamka: Lamax
Bar koda: 8594175358803
Garancija: 2 leti
LAMAX eLander SA50
Pospeši in uživaj v vožnji
Zmogljivost, igrivost in odlične vozne lastnosti – doživi več z novim električnim skirojem LAMAX eLander SA50. Dizajn SUV se bo lepo podal v središču mesta ali na gozdni poti. Trgaj asfalt in si podredi lahek teren z vrhunskim motorjem s 500 W, najvišjo hitrostjo 25 km/h in 70-kilometrskim dosegom. 12“ pnevmatiki in občutljivo sprednje vzmetenje zagotavljata, da te po petih minutah ne bo treslo, ampak boš pot okusil/a v najboljšem slogu. Kolutne zavore in LED-luč te bodo varno pospremile do cilja, zato le stopi gor!

LAMAX eLander SA50 - Pospeši in uživaj v vožnji
Hitro in daleč
Razmigaj se, pozabi na kolone in motorje na fosilna goriva – z električnim skirojem boš povsod pravočasno in boš na cilj privijugal/a s hitrostjo 25 km/h. Na ulicah ali zunaj mesta te bo podpiralo kar 70 km dosega in ti polovice poti ne bo treba preteči. Moč 500 W bo zadoščala za lahkotno premagovanje ovir na poti, z rekuperacijo pa se ti bo na spustih in pri zaviranju energija povrnila.

Hitro in daleč
Varno po mestu in podeželju
Ne ocenjuj, dokler ne preizkusiš. Občutka, ki ga dobiš pri vožnji na velikih 12-palčnih kolesih, ni mogoče doživeti drugje. Gotovost, vodljivost, udobje, enostavno vse za učinkovit premik s točke A na točko B. K temu prištej še široko desko, kjer lahko imaš obe nogi eno ob drugi, robustno krmilo ter kakovostno vzmetenje in dobiš idealen stroj za vsakodnevno vožnjo – na asfaltu, po makadamu ali tlakovcih. Hitro ustavljanje pred ovirami zagotavlja par diskov, v temi pa si lahko posvetiš s konkretnim LED-žarometom.

Varno po mestu in podeželju
Vožnja za vsakogar
Dober pregled je osnova! Zato ima skiro barvni zaslon, kjer lahko vidiš hitrost, stanje baterije, vklopljene luči in prevožene kilometre. Enostavno lahko preklopiš na drug vozni način. Upravljanje je zelo priročno – skiro ima ročico za plin, ki ti je morda poznana z motornega kolesa. Z njo lahko krmilo držiš z vsemi prsti in te zaradi stiskanja ročice ne bo bolel palec – varno in udobno! Izpopolnjen dizajn in čvrsta konstrukcija te bosta razveseljevala na številnih kilometrih.

Vožnja za vsakogar
Doseg 70 km
Celodnevni izlet, vožnja po sestankih ali pot v šolo. Kamorkoli se pač podajaš. Z enim polnjenjem lahko uživaš do neverjetnih 70 km. Kaj ni to fantastično?

Doseg 70 km
Motor z močjo 500 W
500-vatni motor lahko prevaža do 120 kg, težav pa mu ne povzročajo niti klanci. Nastavi enega od treh voznih načinov in se podaj na ulice. Baterija s 15.000 mAh in zaščito BMS te ne bo pustila sredi poti.

Motor z močjo 500 W
Najvišja hitrost do 25 km/h
Hoditi pozno ni dobro. LAMAX eLander SA50 te bo po mestu zategnil s hitrostjo do 25 km/h. Na skiroju je bila pri preskušanju (na zaprti progi, s prilagojenimi nastavitvami krmilne enote) dosežena hitrost 35 km/h.

Najvišja hitrost do 25 km/h
Blažilniki na sprednjem kolesu
Nič več škrtanja zob zaradi neravnin. Vzmeteno sprednje kolo bo ublažilo vse sunke in povečalo tvoje udobje ter užitek pri vožnji.

Blažilniki na sprednjem kolesu
Veliki 12-palčni kolesi
Paziti ti ni treba niti pri terenski vožnji. Ko enkrat izkusiš 12" z zrakom napolnjeni pnevmatiki z dodatnim ojačanjem proti defektu, menjava zate ne bo več prišla v poštev. Prijetna, mehka vožnja po tlakovcih ali neravninah, skratka največje možno udobje, ki takoj priraste k srcu.

Veliki 12-palčni kolesi
Dizajn SUV
Ne le, da je vožnja z njim odlična, tudi videti je fantastično. Industrijski dizajn nakazuje, da ta stroj ni nobena igrača. Videz dopolnjuje velika sprednja LED-luč za varno vožnjo tudi ponoči.

Dizajn SUV
Velika baterija s 15.000 mAh in rekuperacijo
Perpetuum mobile sicer to še ni, a z rekuperacijo lahko z vsakim polnjenjem dosežeš dlje. Baterija se sama polni, ko zaviraš ali se spuščaš po klancu. To je praktično in varčuje z energijo obenem! Baterija je poleg tega opremljena z inteligentnim sistemom BMS, ki jo ščiti pred kratkim stikom ali prenapolnjenostjo.

Velika baterija s 15.000 mAh in rekuperacijo
Kolutne zavore
Kakršno pospeševanje, takšno zaviranje. Mehanske kolutne zavore na sprednjem in zadnjem kolesu zavorno silo prenesejo takoj, zato te bodo ustavile skoraj na mestu. Tvoja varnost je pri nas na prvem mestu.

Kolutne zavore
Način hoje
Walking mode je odličen spremljevalec za prestrme klance. Ne le, da bo povlekel sam skiro, ampak bo pomagal tudi tebi – kot vlečnica. To je dobra stvar tudi za sprehod s prijatelji.

Način hoje
Ročica za plin kot na motornem kolesu
Pozabi na klasično ročico na palec. Za večjo varnost in udobje smo ta model opremili s polovično ročico za plin, s katero boš ročaj vedno držal/a z vsemi prsti. Udobno in varno.

Ročica za plin kot na motornem kolesu
Razširjeno krmilo
Širše pomeni bolj stabilno. Novo 61 cm široko krmilo ti bo zagotovilo večjo zanesljivost pri vožnji po vseh terenih. Tako bo vožnja tudi pri višji hitrosti varnejša.

Razširjeno krmilo
Dolga in široka deska za noge
Na tako veliko desko za noge lahko stopiš z vzporedno postavljenima nogama, s čimer bo skiro vedno povsem pod tvojim nadzorom. S pomočjo posebne gumijaste protizdrsne površine noge prav tako nikoli ne bodo zdrsnile.

Dolga in široka deska za noge
Robustna konstrukcija
Poleg izvrstnega videza zdrži tudi nešteto kilometrov. Zelo kakovostno izdelana in čvrsta konstrukcija ti bo zagotovila dolgoletno zabavo. Skiro ima tudi praktičen mehanizem zlaganja, da ga lahko zložiš in odneseš v nekaj sekundah.

Robustna konstrukcija
Barvni zaslon LCD
Hitrost, prevožena razdalja, stanje baterije, način vožnje, vklopljene luči – zaslon ti servira vse ključne informacije v prvem poskusu. Imej pregled in vse spremljaj tako v temi kot na močnem soncu – z visoko svetilnostjo bo to šlo brez težav.

Barvni zaslon LCD
Močna sprednja osvetlitev LED
Zahvaljujoč močni sprednji štiritočkovni osvetlitvi bo tvoja pot vidna tudi ponoči, predvsem pa bo vsak videl tebe. Luč lahko glede na hitrost, slog vožnje ali iz drugega razloga tudi nagneš.

Močna sprednja osvetlitev LED
Zložen v 3 sekundah
S pomočjo inovativnega sistema zlaganja je skiro bolj čvrst kot kadarkoli prej, kljub temu pa se zloži hitro. Pospravi ga v avto ali pod mizo in se ne ukvarjaj z iskanjem prostora.

Zložen v 3 sekundah
Varovalo proti nenamernemu speljevanju
Skiro ima iz varnostnih razlogov onemogočen t. i. zero-start, torej se ti ne bo zgodilo, da bi sam na mestu speljal samo z dodajanjem plina. Elektromotor je aktiven šele po tem, ko se odrineš.

Varovalo proti nenamernemu speljevanju
Servis in nadomestni deli
Želiš zamenjati katerega od delov na skiroju? Nobena težava, zagotavljamo celoten servis, v naši spletni trgovini pa lahko naročiš tudi posamezne dele, ki jih lahko zamenjaš sam. Ne izgubljaj odvečnega časa.

Servis in nadomestni deli
Lastnosti LAMAX eLander SA50
Izhodna moč 500 W
Zmogljivost baterije 48V / 15Ah (720 Wh)
Tip baterije Litij-ionska
Najvišja hitrost 25 km/h**
Trije načini hitrosti 1) 6 km/h (način hoje)
2) 15 km/h
3) 25 km/h
Največji doseg 70 km*
Kolesi 12" (z zrakom napolnjeni pnevmatiki)
Zavorni sistem Dve kolutni zavori
Barva Črna
Masa 25 kg
Največja nosilnost 120 kg
Dimenzij (zložen) 124 × 63 × 58 cm (dolžina, širina, višina)
Dimenzije (razstavljen) 124 × 63 × 120 cm (dolžina, širina, višina)
Višina krmila 118 cm
Dimenzije plošče za noge 53 × 23 cm (dolžina, širina)
Svetla višina (razdalja med najnižjo
točko podvozja in tlemi) 11 cm
Priporočene zahteve za voznika Višina 130 – 190 cm, masa <120 kg,
starost 14 – 60 let
Barvni zaslon LCD DA (hitrost, stanje baterije, prikaz osvetlitve LED, načini hitrosti, prevožena razdalja)
Oprema Osvetlitev LED, sprednje vzmetenje, kolutne zavore, zvonček, barvni zaslon LCD, veliki 12“ kolesi
Druge funkcije Ročica za plin, merilnik hitrosti, varovalo proti nenamernemu speljevanju, izbira načinov hitrosti, kazalec stanja baterije in prevožene razdalje, samodejna rekuperacija
Varnostni elementi Varovalo proti neželenemu speljevanju, osvetlitev LED, počasnejši način ECO za začetnike in varčevanje z energijo, razširjeno krmilo, dolga in široka deska za noge, vzmeteno sprednje kolo, zvonček, 100-% legalen za vožnjo v večini držav EU***
* Podatek o maksimalnem dosegu podaja orientacijsko vrednost, ki jo je mogoče doseči v idealnih pogojih (raven teren, konstantna hitrost – brez polne moči, brez vetra, pravilen tlak v pnevmatikah, masa voznika <70 kg, brez koristne obremenitve, temperatura okolice 20 °C). V praksi na doseg v določeni meri vpliva masa voznika in drugega tovora, premagovanje višinske razlike pri vožnji, vremenski pogoji, stanje vozišča, način vožnje, pogostost speljevanja (na primer na križiščih), stanje pnevmatik (predvsem njihova napolnitev), stanje obrabe baterije in številni drugi dejavniki. V ekstremnih pogojih se tako doseg lahko zmanjša tudi na manj kot 50 % navedene vrednosti.

** Maksimalna konstrukcijska hitrost je 25 km/h. Na skiroju je bila pri preskušanju (na zaprti progi, s prilagojenimi nastavitvami krmilne enote) dosežena hitrost do 35 km/h.

*** Vedno preverite lokalno zakonodajo glede vožnje v cestnem prometu.

Vsebina pakiranja
Skiro LAMAX eLander SA50
Polnilnik
Komplet ključev in vijakov
Navodila
Leanpay logo - Informativni izračun pri nakupu na obroke
48 x23.49 €
36 x30.01 €
24 x43.11 €
12 x82.53 €
6 x161.44 €
3 x319.31 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.
OutOfStock
999,00 €
882,24 €
-11,69%
Ni na zalogi
Dobavljivost: 3 dnevi
© pospartner. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Na spletni strani pospartner poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu pospartner
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.